Algemene voorwaarden

Florist Maenhaut doet zijn best om zijn producten voorgesteld op de website zo gelijkend mogelijk na te maken, producten die op het ogenblik van de bestelling niet in vooraad zijn worden vervangen door een evenwaardig product, van toepassing op bloemen, boektten, bloemstukken, potten, manden, vazen en planten. Voor leveringen buiten groot-Gent werken wij samen met de lokale florist, en kan Florist Maenhaut de beschikbaarheid van de producten niet garanderen. De lokale florist zal dan op de hoogte gesteld worden van de vereisten en een gelijkwaardig product leveren.
In geen enkel geval kan Florist Maenhaut verplicht worden om een eventuele compensatie te vergoeden.

Voor bestellingen die per post verzonden worden garanderen wij niet dat de aangeduide leveringsdatum kan gerespecteerd worden,

Leveringen gebeuren standaard tussen 9u00 en 19u00.
Florist Maenhaut doet zijn best om producten op een bepaald tijdstip (am/pm/uur) te leveren indien zo door de klant gevraagd, maar kan dit niet garanderen. Het opgeven van een telefoonnummer kan hierbij handig zijn.

Het ontvangen van een sms wanneer de levering is gebeurd kan enkel wanneer het gaat om een levering binnen Gent en randgemeenten door onze eigen dienst.

Breekbare producten zoals o.a. vazen worden enkel in Gent en randgemeenten door onze eigen dienst bezorgd.

Florist Maenhaut is niet meer verantwoordelijk voor producten die op vraag van de klant voor de deur mogen achter gelaten worden of bij de buren mogen afgeleverd worden, eens deze achter gelaten zijn of bij de buren zijn afgegeven.

Florist Maenhaut garandeerd de beste kwaliteit en neemt geen producten terug die omwille van foutieve behandeling door de klant beschadigd of gebroken zijn. Tot deze regeling behoren ook de slechte verzorging van en intensionele schade aan al onze artikelen.

Uitzonderingen worden enkel verleend door leden van het Florist Maenhaut-team.

Florist Maenhaut - Nederkouter 103 - 9000 Gent - Tel: 09/225.38.61 -

E-mail: info@floristmaenhaut.be - Btw: 433.474.390

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info